Ina Anandas Kaur

För mig är yoga en trygg plats vi kan gå till och vara i och vi landar i denna oas med beprövade mantran, rörelser och vila. Yoga hjälper oss att vila och öppna upp hjärtat för vilken väg vi är på.

Ta ett djupt andetag och andas ut det länge och långsamt så förstår du vad jag menar. I utandning kommer känslan jag vill sprida. Yoga är snällt och vill  dig inget ont. Yoga vill ge dig en stund som är din och du kan inte göra fel eller vara fel för yoga är för alla som vill.

Jag är internationellt certifierad kundaliniyoga lärare. Jag integrerar 25 års erfarenhet av att arbeta som socionom och grundutbildad kognitiv psykoterapeut i mötet med mina grupper. Jag försöker alltid följa dig och är öppen för gemensamt samtal om du önskar efter passet när vi har stunden med te tillsammans. Alla kan delta på mina pass. 

Du träffar mig på Grunderna i yoga – Kundalini. 

Varmt välkommen!

Yoga är snällt och vill dig inget ont

Ina Anandas Kaur