Johan Melin

För mig är yoga en möjlighet att lyssna inåt och stärka medvetenheten om sig själv, sin kropp och sina känslor. Med en större medvetenhet om din inneboende potential skapas nya möjligheter att välja hur du vill vara vilket ger dig bättre förutsättningar att styra din utveckling i den riktning du önskar.

I mina klasser vill jag lära ut tekniker för självledarskap så att du med hjälp av dessa kan stärka din förmåga att må bra. Grunderna kommer från yogan men blandas med de senaste rönen från neurovetenskapen, hälsopsykologin och lyckoforskningen.

Jag är utbildad diplomerad coach, meditationslärare, seasonal yoga lärare och Friskis & Svettis Yoga och Yoga Energy ledare.

Du träffar mig på Meditationsgrupp.

Varmt välkommen!

Mina klasser är inkännande och ger dig möjlighet att lyssna inåt

Johan Melin