Anna Hall

Yoga och meditation är för mig ett fantastiskt verktyg som ger tillgång till det inre lugn som alltid existerar och från den platsen expandera i sin andlighet. Det är en lära som generar insikt om sitt sanna Jag och vår existens.

Jag tycker det är roligt att lära ut och inspirera andra att börja meditera. Jag hittade själv yoga och meditation när jag sökte efter ett verktyg att hantera starka känslor. Förutom en fantastisk metod kom jag även i kontakt med min andlighet och min stora nyfikenhet inför vem Jag är.

Mina meditationsklasser är enkla och fokuserade där jag använder mig av yogiska tekniker för att stilla och fokusera sinnet – en förutsättning för att nå ett meditativt tillstånd. Oavsett nivå är man alltid välkommen till mina pass. Min intention är att tekniken lätt ska kunna utövas självständigt då min erfarenhet är att meditation fungerar allra bäst som en rutin i vardagen. Jag tycker även mycket om att tona och sjunga under klassen för att skapa en harmonisk atmosfär.

Jag är utbildad lärare i Hatha Yoga och Kriya Yoga där jag lär ut positioner (asanas), pranayama (andningsövningar), mantran, meditation och yogafilosofi. Jag har själv utövat yoga och mediterat intensivt under flera år och även utövat Vipassana, Buddhas meditationsteknik tidigare. Sedan ett år tillbaka utövar jag yoga och meditation och lär ut på heltid med vägledning av min Guru Swami Shankarananda Maharajji. Jag har tidigare arbetet som sjuksköterska.

Min önskan är att inspirera andra att finna den inre harmoni och meningsfullhet som bara väntar på att bli upptäckt!
Du träffar mig på kursen Meditationsgrupp.

Varmt välkommen!

Läs mer om Anna och hennes företag på www.babajikriyayoga.se

Yoga & meditation ger tillgång till det inre lugn som alltid existerar

Anna Hall