Johanna Edoff Lindell

Johanna Edoff Lindell

Tillsammans med mig får du utforska din fulla potential genom yoga i form av fysisk återhämtning. I stillhet får du tillgång till kropp, sinne och själ, och skapar förutsättningar för läkning.

Den yoga jag delar med mig av är inkännande, tillåtande och sker helt och fullt på kroppens villkor. Ju djupare jag grävt i den skatt som yogan är, ju säkrare blir min tro på att kroppen vet.

Jag är internationellt certifierad Kundaliniyoga- och meditationslärare, utbildad i Sensing yoga, Sensing yin, Medicinsk yoga, Klassisk yinyoga och Restorative yoga. .Jag har genom åren utforskat många olika yoga- och meditationsformer och är även utbildad Fysioterapeut.

Du träffar mig på kurs Restorative yoga – Total vila.

Varmt välkommen!

Läkning sker i total stillhet

Johanna Edoff Lindell