Hanna Fremred

För mig är yoga ett sätt att skapa kontakt med sitt inre och utveckla självmedkänsla. Då du bryr dig om dig själv blir du också bättre på att ge omsorg till andra. Ditt och andras välmående bidrar till att livet blir lättare att leva. Genom rörelser, vila och meditation kan du få en stunds egenkärlek och hitta in i dig själv såväl fysiskt, mentalt som själsligt.

I mina klasser vill jag förmedla att du är bra precis som du är och uppmuntra till att livet också kan få gå långsamt. Alla kan delta på mina pass utifrån sina förutsättningar.

Jag är internationellt certifierad Kundaliniyoga- och meditationslärare, utbildad i Yinyoga, Traumaanpassad yoga, Yoga nidra och Gongspel. Jag integrerar 15 års erfarenhet av förändringsarbete och utbildning i socialpedagogik och psykoterapi då jag leder yoga. Därutöver använder jag egen erfarenhet om vad yoga kan göra då du är stressad och utmattad.

.Du träffar mig på Kundalini fär grund & stabilitet, Kundalini för kropp & själ, Yoga vid stress och Lunchvila.

Varmt välkommen!

Min yoga är tydlig, varm & trygg

Hanna Fremred