Om Yoga Andrum

Vila, återhämtning, hälsa.

Yoga Andrum erbjuder lugna, meditativa yogaformer och gong till privatpersoner och företag. 

I dagens samhälle är tempot ofta högt och vardagspusslet en ständig fråga. Motsatsen till ett högt tempo är långsamhet, rörelse, följt av stillhet som ett sätt att känna hur det står till i kropp, sinne och själ.  

Yoga Andrum erbjuder yogakurser med olika lärare och inriktning. Målet är att du ska få se samma deltagare varje vecka och få upplevelsen av den trygghet och samhörighet som det skapar. Du som inte har möjlighet att binda upp dig på en kurs kan yoga enstaka pass.

Höstterminen 2023 börjar med prova-på-yoga vecka 35 och vecka 36 startar alla yogakurser. Hoppas att vi ses!


Yoga Andrums kurser går att finna på: 
Yoga Andrum – Schema – Momoyoga

Vem är Hanna?

Att det är jag, Hanna som startat Yoga Andum, är ingen slump. Redan 2016 under min första sjukskrivning skissade jag på ett förslag för den yogastudio som finns och växer fram idag.

Här vill jag berätta om mig och min starka kärlek till Kundaliniyoga (KY) och hur den lagt grunden till det jag gör idag.

Jag heter Hanna Fremred och jag älskar yoga och inte minst KY, då den fått mig att växa i min kärlek till mig själv och andra.
Då jag började med KY ville jag läka och få mer ljus i mitt liv. Jag hade testat olika sätt som hjälpt mer eller mindre bra. KY var främmande och det tog ett tag att förstå att den skulle bli en del av min vardag. Allt jag visste var att den slog till med full kraft och att jag blev positivt påverkad. Då jag började med KY behövde jag få hjälp att hantera stress då jag var högpresterande, hade svårt med gränser, och att slappna av efter att ha gjort avkall på mig själv under många år. Från ett första förvirrande möte har KY blivit en fast punkt i vardagen, och jag kan inte leva utan den idag. Den grundar mig då resten av världen gungar, den ger mig kontakt med mitt innersta, den ger styrka. Många år trodde jag att jag var min prestation och att det viktigaste var att andra mådde bra. Nu vet jag att självmedkänsla är det som bidrar till andra, när jag får växa och gå min väg så mår också andra bra.

Jag har fått många positiva effekter av KY, där de främsta är balansen mellan aktivitet och vila och acceptansen för den jag är. All stress och press jag utsatt mig för har tagit tid att hantera; att gå från att vara på högvarv, släppa taget, möta mina känslor och vila. KY har gett mig kraft att säga nej, sänka tempot, och att våga. Återhämtning och vila är primärt för att må bra och är ett aktivt val.

Med hjälp av KY har jag hittat mitt mission i livet; att sprida snällhet och uppmuntra människor att hitta in i sig själva, tillåta sig att vara precis som de är. Det är en del av Yoga Andrums kraftfulla kärna.

Jag har jobbat med människor och förändringsarbete i snart 15 år och är utbildad socialpedagog, psykoterapeut och yogalärare, och har flertalet vidareutbildningar inom samtal och yoga. Min huvudsakliga uppgift är att utveckla Yoga Andrum, men då jag tycker om samtal och att leda yoga så oändligt, gör jag det i den mån det går. Det bästa är att få integrera mina kunskaper och genom dem nå resultat.

Tack för att du läste/Hanna💜

Börja yoga!

Följ länken för att komma till vår bokningssida.