Inför ditt besök

Kom som du är!

I december 2021 påbörjades resan till det som idag är Yoga Andrum. Ett besök i en övergiven yogalokal, som för tillfället var fikarum för byggarbetare, blev i augusti 2022 en varm och inbjudande yogasal.

Yoga Andrum har plats för 25 yogis åt gången. Här finns tillgång till omklädningsrum och dusch. Passa gärna på att ta en kopp te, bläddra i en bok i foajén innan eller efter ditt besök. I yogasalen strävar vi efter tystnad, och det går bra att samtala i foajén.

De flesta som yogar föredrar bekväma kläder. Det finns inga regler om hur du ska klä dig, det viktigaste är att du väljer något som bidrar till att du kan slappna av. Långkalsonger går lika bra som dyra träningsbyxor. Om det fungerar yogar du barfota. Många tycker om att ta på sig en varm tröja och sockar vid den långa vilan som ingår i alla yogapass.

Om du behöver äta innan yogan, välj något lätt som soppa. Inom yogan uppmuntras att undvika mat två timmar innan ett pass, eftersom energi går till att smälta maten.

Yogamatta, kuddar, filt, bolster och ögonkudde finns på plats

Vattenflaska kan vara bra.  

Om du har några behov, förväntningar, frågor eller klagomål Tveka inte att ta kontakt. Det mesta går att lösa!

Om du missar något tillfälle, välkommen att ge ditt pass till en vän. Kom ihåg att meddela det via mail hanna@yogaandrum.se eller telefon 073-744 90 69.

Öppettider: Vi låser upp en kvart före klass, kom gärna i god tid så du hinner ta det lugnt en stund innan.

Adress: Hantverkaregatan 36, 602 32, Norrköping